Wie zijn we

 

Stijn Baert Baertplan verzekeringen

Stijn Baert is úw aanspreekpunt voor verzekeringen, beleggingen en pensioenopbouw.

stijn@baertplan.be   0473/52 04 78

Stijn heeft na zijn studies Economische Wetenschappen aan UGent bij verschillende toonaangevende bedrijven ervaring opgedaan: Barco (financiële dienst), ING (bedrijfskredieten), bedrijfsmakelaar ADD uit Gent en als inspecteur bij AG Insurance. In die laatste functie kwam hij bij verschillende makelaarskantoren en is de droom ontstaan om een eigen kantoor te starten. Toen zich in april 2014 de kans voordeed een verzekeringsportefeuille over te nemen in het Roeselaarse, heeft hij ook meteen de stap gezet.

Stijn gaat quasi elke dag een toertje lopen rond het Sterrenbos. Hij leest graag een goed boek en houdt van lekker eten. Stijn is voor het elfde (!) jaar op rij voorzitter van N.I.N.K., een discussie platform van/voor een 25 tal leden met maandelijkse bijeenkomsten in Roeselare. Verder is hij een lieve papa voor zijn dochters Louisa en Stella.

 

Els De Muynck Baertplan verzekeringen

Els De Muynck (echtgenote van Stijn) staat in voor de networking, promotie en operationele zaken van het kantoor.

els@baertplan.be   051/ 21 01 57

Els studeerde Handelsingenieur aan Universiteit Antwerpen. Daarna kwam ze, na een aantal korte werkervaringen, terecht bij Voka West-Vlaanderen als directeur voor het departement internationaal ondernemen & innovatie. In het najaar van 2015 heeft zij Stijn vervoegd gezien de groei van het kantoor.

Els combineert haar job bij Baertplan met de job van projectleider bij de strategische cel van de stad Roeselare. Daarnaast is ze vooral bezig met het gezin in de vorm van lekker koken, mooie vakanties in elkaar steken en chauffeur zijn voor de dochters :). Ze is lid van Kiwanis Blauwvoet Roeselare en houdt van fietsen en zwemmen.

 

Heidi Braem Baertplan verzekeringen

Heidi Braem is úw dossierbeheerder voor opmaak nieuwe polissen, aanpassingen bestaande polissen en last but not least neemt ze het schadebeheer voor haar rekening.

heidi@baertplan.be   051/ 21 01 57

Heidi is licenciate Handelswetenschappen aan EHSAL Brussel en kan ondertussen terugkijken op meer dan 20 jaar ervaring als dossier-en schadebeheerder in de verzekeringssector. Een echte krak in het vak als het neerkomt op interpretatie van clausules en feilloze afhandelingen van schadedossiers. Ze heeft Stijn en Els vervoegd in maart 2019.

Heidi is sportief en geniet van joggen, zwemmen en wandelen met haar hond. Ze is bovendien trotse mama van haar twee tienerzonen.

 

Sarah Eeckhoudt Baertplan verzekeringen

Sarah Eeckhoudt is úw dossierbeheerder voor opmaak nieuwe polissen, aanpassingen bestaande polissen, beleggingen en pensioenopbouw.

sarah@baertplan.be   051/ 21 01 57

Sarah is master in de Handelswetenschappen aan VLEKHO Brussel en heeft in de voorbije jaren functies opgenomen als verzekeringsadviseur pensioenen, beleggingen & successie. Haar job bij Baertplan is ruimer, want nu leert ze al doende de verzekeringssector in haar geheel kennen. Ze maakt deel uit van het Baertplan team sinds maart 2022.

Sarah is van Dendermonde afkomstig, maar vond de liefde in Roeselare. Ze is mama van drie kids waaronder een superschattige tweeling. Haar hobby's zijn tennis, reizen, lezen en koken.