Wie zijn we

 

Stijn Baert

Stijn Baert is úw aanspreekpunt voor verzekeringen, beleggingen en pensioenopbouw.

stijn@baertplan.be   0473/52 04 78

Stijn heeft na zijn studies Economische Wetenschappen aan UGent bij verschillende toonaangevende bedrijven ervaring opgedaan: Barco (financiële dienst), ING (bedrijfskredieten), bedrijfsmakelaar ADD uit Gent en als inspecteur bij AG Insurance. In die laatste functie kwam hij bij verschillende makelaarskantoren en is de droom ontstaan om een eigen kantoor te starten. Toen zich in april 2014 de kans voordeed een verzekeringsportefeuille over te nemen in het Roeselaarse, heeft hij ook meteen de stap gezet.

Stijn gaat quasi elke dag een toertje lopen rond het Sterrenbos. Hij leest graag een goed boek en houdt van lekker eten. Stijn is voor het zevende jaar op rij voorzitter van N.I.N.K., een discussie platform van/voor een 25 tal leden met maandelijkse bijeenkomsten in Roeselare. Verder is hij een lieve papa voor zijn dochtertjes Louisa en Stella.

 

Els De Muynck

Els De Muynck (echtgenote van Stijn) staat in voor de networking, promotie en operationele zaken van het kantoor.

els@baertplan.be   051/ 21 01 57

Els studeerde Handelsingenieur aan Universiteit Antwerpen. Daarna kwam ze, na een aantal korte werkervaringen, terecht bij Voka West-Vlaanderen als directeur voor het departement internationaal ondernemen & innovatie. In het najaar van 2015 heeft zij Stijn vervoegd gezien de groei van het kantoor.

Els is naast het kantoor vooral bezig met de kids. Els houdt van reizen, shoppen en op sportief vlak zie je haar de laatste tijd meer en meer fietsen, ter voorbereiding van een avontuurlijke sportieve uitdaging in 2022!

 

Heidi Braem

Heidi Braem is úw dossierbeheerder voor opmaak nieuwe polissen, aanpassingen bestaande polissen en last but not least neemt ze het schadebeheer voor haar rekening.

heidi@baertplan.be   051/ 21 01 57

Heidi is licenciate Handelswetenschappen aan EHSAL Brussel en kan ondertussen terugkijken op meer dan 20 jaar ervaring als dossier-en schadebeheerder in de verzekeringssector. Een echte krak in het vak als het neerkomt op interpretatie van clausules en feilloze afhandelingen van schadedossiers. Ze heeft Stijn en Els vervoegd in maart 2019.

Heidi is sportief en geniet van joggen, zwemmen en wandelen met haar hond. Ze is bovendien trotse mama van haar twee tienerzonen.