Baertplan

Begin 2014 besloten we onze droom waar te maken met een eigen verzekeringskantoor in Roeselare.  Elk met 10 jaar ervaring op de teller: Stijn bij verschillende toonaangevende bedrijven in de financiële sector en Els bij VOKA Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.  

Baertplan is een onafhankelijk verzekeringskantoor voor bedrijven en particulieren. We geven u professioneel advies en ondersteuning mbt verzekeringen, beleggingen en pensioenopbouw.

We maken een analyse van uw situatie of uw activiteit en  onderzoeken vervolgens welke verzekeringsmaatschappij het beste aanbod heeft. We gaan er prat op u een marktanalyse van minstens 3 maatschappijen te bezorgen op één A4 en leggen uit welke waarborgen u geniet tegen welke premie. Wij maken het dus bovendien graag duidelijk en overzichtelijk.100% transparant en betrouwbaar.

Last but not least, staan we met raad en daad klaar bij een schadegeval of indien u vragen heeft mbt uw contract.  U zal snel en efficiënt geholpen worden. We nemen onze tijd voor uw dossier en behartigen uw belangen, telkens met een persoonlijke aanpak.

Stijn Baert & Els De Muynck

Baertplan

Koning Albert I laan 133
8800 Roeselare

051/21.01.57
Over ons
Openingsuren:

maandag - vrijdag
08:30 - 12:00
namiddag en zaterdag
op afspraak

Nieuws

Beleggers kunnen onrechtstreeks investeren in fondsen via de omweg van een tak23-beleggingsverzekering. Die producten blijven buiten schot in het Zomerakkoord, waarin nochtans heel wat extra belastingen voor fondsenbeleggers werde...

Lees meer>>

Word je binnenkort mama of papa? En hebben jij en ...

Lees meer>>

Begin dit jaar lanceerde Assuralia een digitaal al...

Lees meer>>