Baertplan

 

Baertplan biedt als onafhankelijk verzekeringskantoor oplossingen voor bedrijven en particulieren op vlak van verzekeringen en pensioenopbouw. Wij bieden geen bankproducten aan maar kiezen voluit voor expertise in verzekeringen voor zelfstandigen, KMO en industrie, alsook voor de particuliere klant. Op basis van een gerichte behoefteanalyse stellen we een gebalanceerd pakket verzekeringen voor: alle mogelijke verzekeringsoplossingen worden aangeboden, maar u betaalt enkel wat u echt nodig hebt.

 

Als makelaar zijn we een onafhankelijke tussenpersoon. Dit wil zeggen dat we samenwerken met verschillende kwalitatieve Belgische en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen en daardoor de vrijheid hebben om uw belangen te dienen, niet die van de verzekeraar. Door samen te werken met 20 verzekeringsmaatschappijen bent u bovendien zeker van de beste polis!

 

Op basis van uw behoeften zoeken we bij onze partners de ideale verzekeringsproducten voor uw nood en budget. We screenen ook de totaliteit van uw polissen om te zien of daar geen dubbele waarborgen zitten. Zo voorkomen we dat u te veel premie betaalt, want dat vindt niemand leuk. Maar we zorgen er natuurlijk wel voor dat u perfect verzekerd bent voor de risico’s die u loopt.

 

Onze klanten waarderen ons omwille van onze persoonlijke betrokkenheid bij hun dossier en het feit dat ze ons altijd rechtstreeks kunnen bereiken. Onze jarenlange ervaring, klantgerichtheid en grondige kennis van de dossiers laat ons toe om vragen te beantwoorden voor ze gesteld worden.

 

Wij zijn er voor u. Niet enkel bij het afsluiten van het contract, maar ook als u hulp nodig hebt bij een schadegeval. We zorgen ervoor dat alles goed wordt opgevolgd in uw belang. Zo kan u met gerust hart verder met uw leven, wetende dat alles voor u geregeld wordt.

Baertplan

Koning Albert I laan 133
8800 Roeselare

051/21.01.57
Over ons
Openingsuren:

maandag - vrijdag
08:30 - 12:00
namiddag en zaterdag
op afspraak

Nieuws

Ook in tijden van coronavirus is en blijft de verzekering een wezenlijk onderdeel van de zekerheid van particulieren, gezinnen, ondernemingen en instellingen. De verzekeraars voelen sterk met hen mee en willen in deze harde tijden...

Lees meer>>

Ook in deze gezondheidscrisis staan we aan je zijd...

Lees meer>>

Sedert de uitbraak van het coronavirus stellen vel...

Lees meer>>