Nieuws

 

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Sommige hospitalisatieverzekeringen dekken alleen ziekenhuisopnames, andere ook ambulante behandelingen. Sommige dekken supplementen, homeopathie en pijnpompen, andere niet. Voor u zo'n verzekering afsluit, loont het dus om even na te gaan wat inbegrepen is in uw polis, en tegen welke prijs.

Lees meer

“It’s the most wonderful time of the year”. Al weken hoor je niets anders dan kerstliedjes op de radio, staan de winkels vol met kerstballen en zijn de straten versierd met vrolijke lichtjes. Ook in huis heerst bij de meeste mensen al sinds 6 december een kerststemming. 

Lees meer

Bij phishing proberen oplichters je via e-mail, sms, WhatsApp of sociale media om de tuin te leiden. Maar ook met een simpele papieren factuur kunnen fraudeurs je geld proberen af te troggelen. Laat je niet vangen … niet online, noch offline.

Lees meer

Je bent jong en je wil wat: wereldreis, droomjob, eigen auto, woning en gezin … Je pensioen? Dat is nog een compléte ver-van-je-bed-show. En toch kan je er niet vroeg genoeg aan beginnen te denken. Benieuwd waarom?

Lees meer

Koelkast, thermostaat of beveiligingscamera … je kan ze vaak ook via internet besturen. Zulke ‘slimme’ apparaten maken je het leven comfortabel, maar je beschermt ze best goed tegen hackers en veiligheidslekken.

Lees meer

Pagina's