Nieuws

 

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

België is het eerste land dat een recht op vergeten invoert voor de verzekering Gewaarborgd Inkomen. Dat is een belangrijke beslissing voor heel veel voormalige kankerpatiënten die vandaag ook vooruit willen kijken.

Lees meer

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer

De eigenaar van het schip, het Japanse bedrijf Shoei Kisen KK en zijn verzekeraars (schadeverzekeraar UK P&I Club en diens herverzekeraars) kijken aan tegen schadeclaims afkomstig van het SCA (Suez Canal Authority) wegens geen inkomsten gedurende die 6 dagen, een schadeclaim van de Egyptische Overheid wegens schade aan het kanaal zelf, en uiteraard ook van andere boten, wiens route aanzienlijk werd vertraagd.

Lees meer

Een minnelijke schikking voor alcohol achter het stuur kost je vaak honderden euro meer dan wanneer je voor de politierechtbank komt. Dat blijkt uit duizenden gegevens van Intolaw, een advocatenkantoor gespecialiseerd in verkeersrecht. “Maar dat wil niet zeggen dat je beter af bent met een dagvaarding”, zegt advocaat Pieter Goetghebuer.

Lees meer

Door de coronacrisis en de nieuwe federale regering zal de belastingaangifte die u binnen een paar maand moet invullen er anders uitzien dan gewoonlijk. Een overzicht.

Lees meer

Pagina's