Aromen kiest voor Baertplan

 


Jammer dat we geen geurtjes kunnen meesturen met een nieuwsbrief. Anders ging dat wat geven in je mailbox. Wat dacht je bijvoorbeeld van verse plantengeuren, zoals bloemen, twijgen, naalden, wortels, schors, bladeren, stelen en vruchten in deze herfstdagen? Voor elk seizoen, elke persoonlijkheid, elke bedrijfsruimte wat wils bij Aromen uit Gullegem. Pas op trouwens als je binnenstapt bij Baertplan binnenkort, voor je het weet bedwelm je onder de ontspannende Relax blend... :)

Aromen werd 8 jaar geleden opgericht door Martijn Vanhoorelbeke (op de foto), gediplomeerd herborist met torenhoge passie voor de natuur en wetenschappen. Het klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit welness-en beauty instituten, sauna's, winkels, hotels, bedrijven die een bepaalde sfeer willen creëren voor hun klanten of medewerkers,... maar ook meer en meer particulieren vinden hun weg naar de Aromen webshop. 

Aromen kiest voor Baertplan

Ontdek Aromen: website - facebookinstagram

De gustibus et coloribus non est disputandum, dus laten we overgaan tot de verzekeringen van Aromen.

 

Bijstand

De zogeheten "aromatherapie" markt is booming business in Europa, de VS en Canada. Martijn is dus vaak in het buitenland voor beurzen en klantenbezoeken. Baertplan heeft hem het bijstand business EuropAssistance pakket aanbevolen, wat beantwoordt aan de specifieke behoeften van ondernemingen, met een waaier aan formules die zowel bestemd zijn voor managers, zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s als voor grote bedrijven. Het betreft dus een bijstand op maat van bedrijven (en onderschreven op bedrijfsniveau), maar met waarborgen die bovendien onbeperkt geldig zijn voor privéreizen met het hele gezin. Een interessante formule dus.  

Aromen kiest voor Baertplan

 

BA Uitbating

Eénmaal Martijn terug is in België, is het risico voor schadegevallen uiteraard niet geweken. De etherische oliën, skincare producten en verstuivers worden dagdagelijks gebruikt in België en het buitenland, dus er kan wel eens iets fout gaan.
Vooral de Amerikaanse en Canadese markt verdienen de nodige aandacht. Verzekeringsmaatschappijen zijn voorzichtig met het afsluiten van aansprakelijkheidsverzekeringen voor deze markten. (Veel maatschappijen sluiten hiervoor zelfs geen verzekering af.) Redenen hiervoor zijn het ontbreken van algemene wetgeving. In de VS bijvoorbeeld varieert deze van staat tot staat. Daarnaast worden rechtszaken in de VS met een jury gevoerd, wat soms voor verrassende uitspraken zorgt. Ook de hoge schadevergoeding die de rechter soms oplegt maakt hier onderdeel van uit.
Kortom, zorg er voor dat je als exporterende ondernemer, net zoals Martijn, goed verzekerd bent in BA Uitbating, met specifieke vermelding van de landen.

Aromen kiest voor Baertplan

 

Brand

Woody type of niet, een goede brandverzekering is een must. Het kantoorgebouw en opslagruimte werden na grondige inspectie (met de bijhorende aanbevelingen naar brandveiligheid toe) opgenomen in het verzekeringspakket. Maar uiteraard maakt ook de stock van de producten deel uit van de brandverzekering. Gezien de groei van Aromen werd deze al verschillende keren bijgesteld. Denk er dus aan om af en toe een update van je gemiddelde voorraad te bezorgen aan je verzekeringsmakelaar zodat je niet onderverzekerd bent. 

Aromen kiest voor Baertplan

 

Meer info?

Zin gekregen in een lekker geurtje? Contacteer Aromen!
Vragen over bovenstaande verzekeringsoplossingen? Geef ons een seintje!