Didier en Wouter kiezen voor Baertplan

 

De gorilla op het terras van hun appartement, die 's avonds als lichtbaken fungeert, is voor veel Roeselarenaars een herkenningspunt bij uitstek. Didier Bauwens en Wouter Vanthournout wonen en werken ondertussen al meer dan 5 jaar op de Mandellaan, waar ze met hart en ziel hun interieur-en decoratiezaak uitbaten. Didier is steeds op zoek naar designstukken, gadgets, fashion, home-accessoires en food in binnen-en buitenland om zo een uniek assortiment aan te bieden bij Boost Moodshop. En niet alleen in de liefde, maar ook in het werk is Wouter complementair, want hij zorgt er als ir-architect (onder de naam Boost Architectuur) voor dat al die leuke designobjecten terechtkomen in een al even leuke kamer of huis.

Didier en Wouter kiezen voor Baertplan verzekeringen

Ontdek Boost Moodshop op hun website en facebookpagina.
Ontdek Boost Architectuur op hun website en facebookpagina.

Hieronder wat uitleg bij hun verzekeringen om je verzekeringskennis te... 'boosten' :) !

Diefstal

Wist je dat er meer dan 70 000 woninginbraken per jaar zijn in België? Zonder iemand op slechte gedachten te willen brengen, is het zeker in een winkel maar al te belangrijk goed verzekerd te zijn. Diefstal is een aparte waarborg in de brandverzekering en je bent gedekt voor verlies of beschadiging door diefstal of poging tot diefstal. Het gaat om koopwaar, materieel, dieren (ja, ook de gorilla :), inboedel en geld. 

Boost Moodshop Baertplan verzekeringen

Rechtsbijstand

Didier en Wouter kozen voor een aparte rechtsbijstand bij een gespecialiseerde en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij (in België zijn dat DAS of Euromex). Deze rechtsbijstand slaat zowel op hun familiale verzekering, hun brandverzekering, alsook hun autoverzekering. Dus eigenlijk werd bij iedere verzekering het stukje 'rechtsbijstand' er uit genomen, en samen gebundeld in 1 aparte polis. Dit heeft verschillende voordelen: ruimere dekkingen, geen conflictsituaties met de gekoppelde maatschappij, gespecialiseerde juridische opvolging,...

Didier en Wouter kiezen voor Baertplan verzekeringen

Laten we het even concreet maken. Stel dat Didier een auto-ongeluk heeft met iemand die bij dezelfde verzekeraar zit en er is discussie over wie in fout is. Die verzekeraar kan dan de knoop doorhakken en ervoor kiezen om de laagste schade te vergoeden. Met een aparte rechtsbijstand kan dit je niet overkomen. Of Wouter en Didier hebben bijvoorbeeld ook recht op tussenkomst door een tegenexpert bij waterschade aan hun gebouw. De rechtsbijstand dekt dan de juridische kosten die nodig zijn om hun belangen te verdedigen. Er zijn eigenlijk voorbeelden legio, vandaar dat wij als makelaar deze formule van een aparte rechtsbijstand genegen zijn. Vanaf vorig jaar is deze verzekering bovendien fiscaal aftrekbaar.

 

Baertplan verzekeringen VAPZ

VAPZ

Iedere zelfstandige beseft dat je er goed aan doet een aanvullend pensioen op te bouwen, gezien de lage wettelijke pensioenen voor deze beroepsklasse. Er bestaan verschillende interessante oplossingen (VAPZ, POZ, IPT, RIZIV,...) . Didier en Wouter kozen voor een VAPZ (vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen), waardoor ze minder belastingen en minder sociale bijdragen betalen. Zoals bij alle spaarformules, is de leuze 'hoe vroeger je eraan begint, hoe beter'. Elke zelfstandige, met of zonder vennootschap, kan op deze manier een mooi aanvullend pensioenkapitaal opbouwen. 

Meer info?
Heb je er nood aan je mood te boosten? 1 adres!
Wil je meer info over bovenstaande verzekeringsoplossingen? Contacteer ons!