Groep D-Deco kiest voor Baertplan

 

Vandaag zetten we Andy Demyttenaere en zijn team in de verf. Andy is al 18 jaar zaakvoerder van Groep D-Deco uit Marke. Met de paplepel, of beter verfborstel, meegegeven, wist Andy al van jongs af aan waar zijn roeping lag. Maar mispak u niet, zeg niet zomaar schildersbedrijf tegen Groep D-Deco! Want het palmares aan unieke projecten, van Dubai tot in Parijs, voor al even exclusieve internationale designers is zonder meer indrukwekkend. Van specifieke schilderwerken of intensieve restauratieprojecten tot verschillende decoratieve afwerkingen zoals tadelakt, mortex, stucco, kaleien, kalk en leem, faux marbres, etc., Groep D-Deco helpt maar al te graag een artistieke visie te vertalen in een prachtige realisatie.

 

Baertplan verzekeringen Groep DDeco

Ontdek Groep D-Deco: website - facebookinstagram

Onlangs besloot Andy om de verzekeringen van Groep D-Deco te laten beheren door Baertplan. Hieronder graag een paar verzekeringen uitgelicht!

 

Arbeidsongevallen 

Bij Groep D-Deco werken 10 personen (arbeiders). Er werd voor hen (uiteraard) een wettelijk verplichte verzekering arbeidsongevallen afgesloten. Wist je dat deze arbeidsongevallenverzekering 24/7 tussenkomt, alsook in het buitenland?

Baertplan verzekeringen Groep DDeco team

 

BA Uitbating

Ondernemen betekent risico's nemen en brengt een ruime aansprakelijkheid met zich mee. Afhankelijk van de sector, dekt de burgerlijke aansprakelijkheid ondernemingen verschillende lagen (!). Het gaat wel steeds om schade aan derden.
* BA Uitbating: Een klant schuift bijvoorbeeld uit op de pas gekuiste vloer in het atelier.
* BA Toevertrouwd Voorwerp: Groep D-Deco renoveert/herschildert ook (exclusieve) meubelstukken. Als er tijdens deze werken bijvoorbeeld een deuk zou aangebracht worden aan een toevertrouwd voorwerp, komt deze waarborg tussen.
* BA Na Levering: Stel dat bepaalde producten - denk hier vooral aan de chemische reinigingsproducten voor de verfkwasten- vuur zouden vatten, dan komt deze verzekering tussen.

Baertplan verzekeringen Groep DDeco verf

 

Brand

Afwerking en maatwerk is de rode draad doorheen deze nieuwsbrief, en dat is niet anders voor de brandverzekering. Er vindt binnenkort een grondige inspectie en risico analyse van het atelier plaats. Brandgevaar is altijd aanwezig, maar des te meer als er ontvlambare chemicaliën en verven gestockeerd worden. Er wordt daarna een lijst van preventie maatregelen opgesteld om Groep D-Deco goed te beveiligen tegen eventuele brand of waterschade, en een plan van aanpak in overleg met Andy.

Baertplan verzekeringen Groep DDeco realisatie

 

Meer info?

Zin gekregen in een nieuw likje verf? Contacteer Groep D-Deco!
Vragen over bovenstaande verzekeringsoplossingen? Geef ons een seintje!