Hildegard en Bas kiezen voor Baertplan

 

De ene klant is de andere niet. Bij sommige klanten valt er dan ook veel te vertellen. We brengen in deze nieuwsbrief het verhaal van Hildegard en Bas en hoe ze zich via Baertplan indekken tegen verschillende risico's, zowel privématig als bij hun beroepsactiviteiten. Installeer u in uw zetel, neem een biertje of gin en... veel leesplezier! 

Een beetje achtergrond...

De Oost-Vlaamse bierbrouwster Hildegard Overmeire en de Nederlandse marketing specialist Bas Van Ostaden hebben hun eigen ginstokerij in Ruiselede. Het succesverhaal van The Bassets craft distillery uit zich in alle mogelijke vormen bij dit sympathieke succeskoppel, zoals hun eigen restaurant De Hoppeschuur in Knesselare. In een vorig leven hadden Hildegard en Bas een brouwerij en bier: Urhtel. Het merk werd in 2011 verkocht aan Bavaria, en hun brouwerij werd een microbrouwerij waar ze experimenteerden met nieuwe bieren. Ze brouwden hun bieren uit liefde voor de smaak, maar als ondernemers met een voorliefde voor lekker eten, ging er een belletje rinkelen. De twee begonnen een eigen restaurant De Hoppeschuur in Knesselare, waar ze alle klassieke bieren vervingen door hun eigen brouwsels. Sinds 6 jaar brouwt Hildegard niet alleen bieren, maar stookt ze ook gins. De klemtoon op het ambachtelijke, het kleinschalige met eerlijke producten en een unieke kijk op de zaken zijn en blijven dé succesfactoren. Geen wonder dat Sergio Herman, Michaël Vrijmoed en Tim Boury al met hen samenwerkten.

Ontdek De Hoppeschuur/The Bassets Craft Distellery op hun website

 

BA Familiale

Een ongeluk in de privésfeer waarbij schade wordt toegebracht aan een ander, is zo gebeurd. Als je hiervoor aansprakelijk bent, zul je deze schade moeten vergoeden. Een schadevergoeding kent geen limieten, waardoor de vergoeding flink kan oplopen. Denk bijvoorbeeld maar aan een verkeersongeval dat veroorzaakt werd door een onoplettende voetganger of fietser...  Voor Hildegard en Bas was het belangrijk dat ook de schade die veroorzaakt kan worden door hun 2 schattige pony's Yvonneke en Giske ook onderdeel uitmaakt van deze verzekering.  

 

Rechtsbijstand

Bij een juridisch conflict zet de rechtsbijstand alle middelen in om je belangen te verdedigen. Gespecialiseerde juristen en beheerders zoeken een minnelijke regeling. Bij een procedure voor de rechtbank betaalt de verzekering alle kosten. Voorbeelden zijn opnieuw legio: een conflict met een leverancier, klant, overheid, iemand uit de privésfeer, enz. Hildegard en Bas kozen ervoor om een aparte rechtsbijstandverzekering aan te gaan. Het luik rechtsbijstand uit de BA familiale, BA auto en brandverzekering van het huis worden dan in 1 aparte verzekering ondergebracht. Idem voor de rechtsbijstand van hun zaak. Dit is trouwens ook wat minister van justitie Koen Geens sterk wil aanmoedigen via een fiscaal voordeel. Of zijn voorstel ook daadwerkelijk wordt goedgekeurd door onze regering in lopende zaken, valt verder af te wachten.

 

Bedrijfsschade

Een (groot) schadegeval kan enorme financiële gevolgen hebben voor je bedrijf. Je brandverzekering vergoedt dan wel de materiële schade, maar je moet nog altijd instaan voor de kosten om je activiteit verder te zetten. Tegelijk zijn je inkomsten veel lager of worden ze zelfs tot nul herleid. Vaak duurt het maanden vooraleer je activiteiten opnieuw normaal verlopen. Hildegard en Bas kozen voor een verzekering bedrijfsschade voor mocht er zich ooit, maar hopelijk nooit, iets dergelijks voordoen. Het komt er op neer dat er een vast bedrag per dag aan hen wordt uitgekeerd in zo'n situatie. Deze verzekering laat Hildegard en Bas toe om zich ten volle te focussen op de uitbouw van hun activiteiten met een gerust gemoed.

 

#WijzijnfanvanBaertplan

Hildegard en Bas klopten vorig jaar bij ons aan, op zoek naar een grondige doorlichting van hun verzekeringspakket en een persoonlijke service. We vergeleken voor hen de mogelijkheden bij 3 verzekeringsmaatschappijen en verbeterden hun verzekeringen op vlak van waarborgen, dekkingen en prijs. Wenst u ook een doorlichting van uw verzekeringen? Of heeft u gewoon zin in een babbel met een lekkere koffie (nee, geen gin bij ons... :)? 
Contacteer ons vandaag!