MFORM kiest voor Baertplan!

 

Bij MFORM uit Pittem draait alles rond maatwerk. Om dit maatwerk te kunnen garanderen, is er een grote vorm van flexibiliteit aanwezig in zowel de beleidsvoering als de uitrusting van het bedrijf. En ja, u raadt het al, ... ook een verzekeringspakket op maat. 

Zoals gebruikelijk lichten we 3 verzekeringen uit het pakket van MFORM. Bent u 'en forme' voor een aantal staalharde verzekeringsweetjes, lees dan uiteraard verder!

MFORM realisatie

Een beetje achtergrond...

MFORM produceert interieur maatwerk voor particulieren en totaalinrichters, architecturale en industriële oplossingen. Naast smeedijzeren binnendeuren vervaardigt MFORM innovatief maatwerk in alle materialen zoals ijzer, inox, messing, aluminium en tin. Denk daarbij aan keukenbekleding, haardwanden, tafels, trappen, balustrades,...  Zaakvoerders Siegfried Titeca en Patricia Baert bieden samen met hun gedreven team van medewerkers een totaalpakket met hout en glas voor de particuliere klant en werken als onderaannemer voor toonaangevende totaalinrichters.

Ontdek MFORM op Instagram

Ontdek MFORM op Facebook

Vrachtwagen MFORM buitenkant

Vrachtwagen

Een standaard BA (burgerlijke aansprakelijkheid) verzekering dekt schade aan derden en een RB (rechtsbijstand) komt tussen bij juridische kosten. Patricia en Siegfried kozen ook voor een omnium verzekering, die tussenkomt bij eigen schade. Een logische keuze, toch zeker de eerste jaren na aankoop van een nieuwe vrachtwagen. Echter, ze gingen nog een stapje verder door een verzekering 'opbouw' af te sluiten. Deze verzekering 'op maat' dekt schade aan een vrachtwagen 'op maat'. De standaard vrachtwagen werd namelijk uitgerust met allerlei hulpmiddelen, zoals een antislipvloer, een schuifzeil, een galva rek, een laadklep tot boven, enz... die dan ook werden opgenomen in deze verzekering.

Vrachtwagen MFORM binnenkant

 

Arbeidsongevallen

Bij MFORM werken 16 personen, waarvan een aantal bedienden, maar vooral arbeiders. Er werd voor hen (uiteraard) een wettelijk verplichte verzekering arbeidsongevallen afgesloten, maar ook hier gingen Patricia en Siegfried een stapje verder. Ze kozen er voor om hun medewerkers een ruimere dekking aan te bieden, los van de werkuren, zodat ook een accident in de privésfeer onder deze verzekering valt. En ook de bedragen die uitgekeerd worden bij arbeidsongeschiktheid liggen boven het wettelijk maximum van een standaard ongevallen verzekering. Indien zich een ongeval voordoet, zal de werknemer een vergoeding ontvangen die bijna gelijk is aan zijn/haar normale loon.

Arbeidsongevallen

Brand

Maatwerk is de rode draad doorheen deze nieuwsbrief, en dat is niet anders voor de brandverzekering. Er vond een grondige inspectie en riciso-analyse van de productiehal plaats. Brandgevaar is altijd aanwezig, maar des te meer als er bijvoorbeeld een eigen poederlak spuitlijn geïntegreerd is in het productieproces. Er werd een lijst van preventie maatregelen opgesteld om MFORM goed te beveiilgen tegen eventuele brand of waterschade, en een plan van aanpak in overleg met Patricia, Siegfried en een aantal medewerkers die onder meer instaan voor veiligheid op de werkvloer.  

MFORM bedrijf

 

Ook een verzekering 'op maat' nodig?

Voor metaalwerk op maat moet u beslist bij MFORM zijn. Maar heeft u een verzekering op maat van doen? Geef ons een seintje. Wij kijken bij welke verzekeringsmaatschappij u de beste waarborgen tegen de beste prijs heeft.
Contacteer ons via stijn@baertplan.be of  heidi@baertplan.be