Ook "speciale" verzekeringen bij Baertplan

 

Er bestaan maar weinig "standaard" verzekeringen. En als die er al zijn, is het belangrijk goed te vergelijken alvorens u zo'n verzekering afsluit. Eigenlijk is iedere verzekering een contract op maat. En zo werken wij graag als kleinschalig kantoor: op maat en volledig volgens de behoefte van onze klant. 

In deze nieuwsbrief zetten we graag 2 klanten in de kijker, uitgerust met een "speciale" verzekering op maat die perfect de risico's afdekt van de niche waarin zij actief zijn. 

Vandaele Kaas

Vandaele Kaas is een tweede generatie familiebedrijf uit Heule, gespecialiseerd in een ruim aanbod van zuivelproducten. De focus ligt op kazen, maar je kan er bijvoorbeeld ook yoghurt, chocolademousse,... en ander lekkers terugvinden. Benjamin en Ine hebben een prachtige marktwagen en bieden hun kazen aan op verschillende markten in West-Vlaanderen, waaronder de dinsdagmarkt in Roeselare. 

Het spreekt voor zich dat de marktwagen van cruciaal belang is voor Vandaele Kaas: los van het transport van de producten, is er nood aan een perfecte temperatuurregeling,  een goede hygiëne,  een ergonomische werkplek,  het esthetische aspect bij het presenteren van de producten,...  Een gewone auto of transport-verzekering dekt in dit geval absoluut de lading niet, en dus lag de oplossing in een speciaal type marktwagenverzekering die zowel tussenkomt als de wagen zich in het verkeer begeeft, maar ook als er schade optreedt tijdens een markt of op het bedrijf.

 

Refuse To Sink vzw

De doelstelling van de vzw Refuse To Sink is om de ziekte van Duchenne (progressieve spierziekte) meer bekendheid te geven. Maar vooral willen de initiatiefnemers Geert De Block en Miguel Van Impe de kinderen met de ziekte steunen en helpen. De levensverwachting bij patiënten is ongeveer 25 jaar. Maar ook ouders kunnen hulp gebruiken, vooral financiële hulp, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een elektrische rolstoel, een tillift, een aangepast bed/auto/verbouwingen in huis/... De peter van de vzw is Yves Vanderhaeghe.

De fondsenwerving gebeurt op verschillende manieren, maar vooral de events brengen middelen in het laatje. Dit jaar was er een heel geslaagde benefietnamiddag in cc De Spil, genaamd "Op Volle Toeren" met 800 aanwezigen, en in het najaar volgen nog een aantal kleinschaligere projecten. Baertplan heeft voor de vzw een formule uitgewerkt waarbij op afroep per event een verzekering wordt aangegaan. Het kan gaan om fuiven, bals, een kermis, een congres,  een conferentie,... Daarbij wordt per event een dekking voorzien voor zowel lichamelijke als materiële schade. Ook 12 vrijwilligers zijn opgenomen in de evenementenverzekering voor moest er ergens iets fout lopen.

 

En úw risico's? Zijn die voldoende afgedekt? ...

Als onafhankelijk makelaar werken we samen met een 20 tal verzekeringsmaatschappijen. Onze opdracht bestaat erin voor elke klant op maat de beste oplossing te zoeken. Iedereen heeft een familiale verzekering, een brand of autoverzekering nodig, maar zoals uit deze nieuwsbrief blijkt zoeken we ook oplossingen voor pakweg marktwagens en evenementen. Zoekt u ook een oplossing om úw risico in te dekken? Baertplan helpt u graag verder!