POP kiest voor Baertplan

 

Om vingers en duimen van af te likken. Dat is het minste wat je kan zeggen van de zelfgebakken taarten, taco's, yoghurtbowls, wraps, burgers en slaatjes bij POP. Julie Tossins en Charlotte Vanderper startten begin 2017 in de Noordstraat 10 in Roeselare hun horecazaak, nadat ze tien jaar het Italiaans restaurant Bistro Bello runden. Bij POP kan je terecht voor ontbijt, lunch, koffie en zoet. 

Ontdek POP op hun website!

Hieronder een beetje uitleg bij de verzekeringen van POP. 
We kozen 3 stuks uit de menukaart. :)

Brandverzekering

Een horecazaak zonder tafels, stoelen, borden, bestek, keukengerei en apparatuur is niet veel waard. Als er brand uitbreekt in hun zaak, zitten Julie en Charlotte als horeca uitbaters met een groot probleem. Met een goede brandverzekering zijn ze gelukkig verzekerd tegen schade aan hun pand alsook schade aan hun inboedel na brand, storm, waterschade, inbraak, diefstal of blikseminslag. Bij het afsluiten van dergelijke verzekering worden de risico's grondig in kaart gebracht. Zo zal een restaurant waar warme maaltijden geserveerd worden een hogere verzekeringspremie betalen dan een broodjeszaak, omdat het risico op brand nu éénmaal groter is in het restaurant.

BA Uitbating

De BA uitbating dekt de schade aan anderen (derden) door wat zich voordoet tijdens de uitoefening van de bedrijvigheid van POP, ongeacht of dit binnen het pand of erbuiten gebeurt. Gezien POP een drukke zaak is in Roeselare en er veel volk over de vloer komt, is dergelijke verzekering zeker aan te raden (maar niet wettelijk verplicht). Mogelijke situaties zijn bijvoorbeeld: per ongeluk wordt hete koffie gemorst op de rug van een dame. Re­sul­taat: brandwonden in de twee­de graad en een Christian Dior-kleedje dat rijp is voor spullenhulp. Of een klant valt omdat de vloer net gedweild werd. Zelfs de mogelijke schade veroorzaakt door een voedselvergiftiging wordt gedekt door deze verzekering.

 

Arbeidsongevallen

Een arbeidsongevallen verzekering is een wettelijk verplichte verzekering om je werknemers te beschermen tegen eventuele arbeidsongevallen. Julie en Charlotte hebben 1 medewerkster in dienst, dus was deze verzekering een must. Mocht de medewerkster een ongeluk hebben tijdens de rit van huis naar POP of van POP naar huis (ongeacht het vervoersmiddel), is dit ook verzekerd. Dit is een belangrijk gegeven, want meer en meer uitgaven van verzekeringsmaatschappijen zijn gelinkt aan woon-werkverkeer. Met de herfst in het land, en de overstap van velen van auto naar fiets (wat we uiteraard toejuichen), bewijst de arbeidsongevallen verzekering zeker haar nut.

 

Meer info?

Wil je meer info over bovenstaande verzekeringsoplossingen? Of heb je suggesties of bedenkingen? Of kunnen we je helpen met een vrijblijvende analyse van jouw verzekeringen? Contacteer ons
Of loopt het water je gewoon in de mond? Allez hop, op naar POP! :)